Framboos-havermout repen

Framboos-havermout repen

  • 1 verpakking Driscoll’s frambozen (125 g)
  • 130 gram volkorenmeel
  • 90 gram havermout
  • 65 gram bloem
  • 75 gram geroosterde kokosrasp
  • 90 gram kokosbloesemsuiker
  • 1/2 theelepel zout
  • ½ teaspoon salt
  • 120 gram kokosolie, gesmolten
  • 2 eiwitten

55 min | 12 porties | tussendoortje | gemakkelijk

Raspberry
Frisse framboos-havermout repen
Raspberry

Mmmmm...

Bereiding

 

  • Verwarm de oven voor op 175 °C.
  • Bekleed een bakblik van ongeveer 25 x 25 cm met bakpapier en zorg dat het goed aan de zijkanten zit.
  • Meng het volkorenmeel, de havermout, bloem, kokos, suiker, nootmuskaat en het zout met je handen tot het goed gemengd is.
  • Voeg de kokosolie en het eiwit toe en meng tot het een vochtig deeg vormt.
  • Verdeel het deeg in stukken 1/3 en 2/3.
  • Druk het grote stuk deeg in de bakvorm aan op de bodem.
  • Prak de frambozen in een aparte kom met een vork fijn en verspreid over het deeg.
  • Verkruimel het resterende deeg en strooi over de frambozenlaag.
  • Bak de repen 30 minuten af tot ze goudbruin zijn en laat 10 minuten afkoelen in het bakblik.
  • Til met behulp van het papier aan de zijkant de repen uit het bakblik en laat afkoelen op een rekje.
  • Snijd pas repen als het helemaal is afgekoeld.
Bladeren Raspberry

We praten liever over zacht fruit dan over koekjes, maar ze combineren wel perfect;)! Op onze website maken we gebruik van cookies om onze website en advertenties zo relevant mogelijk voor jou te maken. Check onze cookie policy hier. Zodra jij instemt, geef je daarmee aan dat je de voorwaarden van onze cookie policy begrijpt en accepteert.