Frambozen caipirinha

Frambozen caipirinha

  • 2 verpakkingen Driscoll's frambozen (125 g)
  • 100 gram suiker
  • 100 ml water
  • 4 grote muntblaadjes
  • 6 eetlepels frambozensiroop
  • 2 glazen ijsblokjes
  • 6 eetlepels witte rum
  • 3 lepels limoensap

15 min | 2 porties | borrel | gemakkelijk

Raspberry
Raspberry cocktail recipe | Raspberry caipirinha
Raspberry

Bereiding

  • Meng de frambozen, suiker en het water in een kleine steelpan.
  • Breng het geheel aan de kook en blijf roeren tot de suiker is opgelost en het fruit zacht is geworden.
  • Laat het afkoelen in de koelkast.
  • Zeef de siroop en druk zachtjes op het fruit om het sap vrij te laten komen.
  • Hussel de frambozen, muntblaadjes en frambozensiroop door elkaar in een cocktailglas.
  • Voeg het ijs, de rum en limoensap toe.
  • Vul aan met bruisend water en roer nog even voor het serveren

Genieten maar!

Bladeren Raspberry
Bladeren

Meer inspiratie op social media!

Taart met ruches

Taart met ruches

Paarse bramen smoothie

Paarse bramen smoothie

Gember aardbei Mojita

Gember aardbei Mojita

Vind ons bij:

Poiesz
Sligro
Emté

We praten liever over zacht fruit dan over koekjes, maar ze combineren wel perfect;)! Op onze website maken we gebruik van cookies om onze website en advertenties zo relevant mogelijk voor jou te maken. Check onze cookie policy hier. Zodra jij instemt, geef je daarmee aan dat je de voorwaarden van onze cookie policy begrijpt en accepteert.