Fruitige garnaalprikkers

Fruitige garnaalprikkers

  • 1 Verpakking Driscoll's bramen (125 g)
  • 12 houten spiesen
  • 1 mango, gesneden in ½ cm dikke stukken
  • 400 g gepelde garnalen
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 1 eetlepel rijstazijn
  • 1 eetlepel basterdsuiker
  • 1 theelepel sesamolie
  • 1 theelepel verse gember
  • 1 teentje knoflook, geperst

20 min | 12 | summer | dinner | zomer | lunch | barbecue

Blackberry
Bramen recept met garnalen
Blackberry

Ga voor een zinderende zomer met deze sappige bramenprikkers, maak dit heerlijke gerecht af met een pittige gember marinade.

Bereiding

  • Verwarm een barbecue of grillpan
  • Doe de bramen, mango en garnalen op de spiesen
  • Maak een marinade door de sojasaus, azijn, suiker, olie, gember en knoflook in een schaal te mengen
  • Smeer de spiesen in met de saus en verdeel evenredig
  • Grill de garnaalspiesen 3 minuten aan iedere kant, draai ze voorzichtig om
  • Serveer warm of op kamertemperatuur
  • Mmm… puur genieten!
Bladeren Blackberry

We praten liever over zacht fruit dan over koekjes, maar ze combineren wel perfect;)! Op onze website maken we gebruik van cookies om onze website en advertenties zo relevant mogelijk voor jou te maken. Check onze cookie policy hier. Zodra jij instemt, geef je daarmee aan dat je de voorwaarden van onze cookie policy begrijpt en accepteert.