Geitenkaastaart met frambozen

Geitenkaastaart met frambozen

  • 1 verpakking Driscoll’s frambozen (125 g)
  • 50 gram gepelde pistachenoten
  • 500 gram gerijpte geitenkaas in ronde plakken gesneden
  • 150 gram honing
  • 1 eetlepel balsamico-azijn
  • ½ eetlepel fijngehakte verse rozemarijn
  • Crostinni’s

25 min | 6-8 porties | lente | lunch | borrel | diner | gemakkelijk

Raspberry
Geitenkaasje met honing-frambozen
Raspberry

Imponeer je gasten met een heerlijk frambozen taartje, helemaal compleet gemaakt met een unieke smaakbeleving met geitenkaas.

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 175 °C .
  • Spreid de pistachenoten op een bakplaat en bak ze terwijl je ze af en toe omschud ongeveer 10 minuten.
  • Laat de nootjes afkoelen op een bord.
  • Plaats 1 plak geitenkaas per persoon op een bakplaat en bak tot de bovenkant gesmolten is.
  • Schep de geitenkaas op het bord.
  • Meng de honing, azijn en rozemarijn samen in een koekenpan op middelhoog vuur tot het kookt.
  • Spatel de frambozen en pistachenoten erdoor.
  • Giet het frambozenmengsel over de warme geitenkaas en serveer met crostinni’s.
Bladeren Raspberry

We praten liever over zacht fruit dan over koekjes, maar ze combineren wel perfect;)! Op onze website maken we gebruik van cookies om onze website en advertenties zo relevant mogelijk voor jou te maken. Check onze cookie policy hier. Zodra jij instemt, geef je daarmee aan dat je de voorwaarden van onze cookie policy begrijpt en accepteert.