Quinoa braamsalade

Quinoa braamsalade

  • 1 verpakking Driscoll’s bramen (125 g)
  • 1 verpakking Driscoll’s frambozen (125 g)
  • 1 bosje munt (40 g), fijngehakt
  • 150 gram gekookte quinoa
  • 250 gram boerenkool
  • 100 ml kokosmelk
  • ½ stengel citroengras
  • 2 theelepels appelazijn
  • 1 eetlepel agavesiroop
  • Zout naar smaak

20 min | 4 porties | lunch | diner | gemakkelijk

Blackberry
Quinoa blackberry salad
Blackberry

Yammmmm

Bereiding

  • Kneus het citroengras met de achterkant van een groot mes.
  • Verwarm et samen met de kokosmelk gedurende 10 minuten in de pan.
  • Laat​ daarna afkoelen.
  • Haal het citroengras uit de pan.
  • Meng de appelazijn en agavesiroop door de kokosmelk en breng op smaak met peper en zout.- Rol de koolbladeren op en snijd hiervan fijne reepjes.
  • Meng de kool, munt, quinoa, bramen en frambozen voorzichtig door elkaar en voeg r de dressing toe.
Bladeren Blackberry

We praten liever over zacht fruit dan over koekjes, maar ze combineren wel perfect;)! Op onze website maken we gebruik van cookies om onze website en advertenties zo relevant mogelijk voor jou te maken. Check onze cookie policy hier. Zodra jij instemt, geef je daarmee aan dat je de voorwaarden van onze cookie policy begrijpt en accepteert.