Zeesalade met frambozen

Zeesalade met frambozen

  • 1 verpakking Driscoll's frambozen (125 g)250 gram gekookte garnalen
  • 60 gram mango in blokjes
  • 2 eetlepels dun gesneden bladselderij
  • 1 eetlepel dun gesneden rode ui
  • 200 gram gemengde babysla
  • 2 avocado's, gehalveerd en in plakjes
  • 1 eetlepel balsamico-azijn
  • 1 ½ eetlepel honing
  • 1 ¼ theelepelmosterd
  • 50 ml olijfolie
  • zout en peper naar smaak

25 min | 4 porties | diner | barbecue | picknick | zomer | gemakkelijk

Raspberry
Zeesalade met frambozen
Raspberry

Bereiding

  • Mix 1/3 van de frambozen, azijn, honing en mosterd in een blender tot een gladde massa.
  • Voeg tijdens het mixen de olie toe.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Meng de garnalen, mango, selderij en ui voorzichtig in een middelgrote kom en doe de resterende frambozen erbij.
  • Verdeel de sla over 4 borden en leg de plakjes avocado op de sla.
  • Schep hierop het frambozen-garnalenmengsel en besprenkel met de dressing.
Bladeren Raspberry
Bladeren

Meer inspiratie op social media!

Zomers fruitbrood

Zomers fruitbrood

Paarse bramen smoothie

Paarse bramen smoothie

Gember aardbei Mojita

Gember aardbei Mojita

Vind ons bij:

Poiesz
Sligro
Emté

We praten liever over zacht fruit dan over koekjes, maar ze combineren wel perfect;)! Op onze website maken we gebruik van cookies om onze website en advertenties zo relevant mogelijk voor jou te maken. Check onze cookie policy hier. Zodra jij instemt, geef je daarmee aan dat je de voorwaarden van onze cookie policy begrijpt en accepteert.